Naslovna / Lika i Gorski kotar / Etno kuća Gorski raj
Etno kuća Gorski raj

Želite savršen odmor  s društvom, obitelji ili možda s dragom osobom? Takav odmor morao bi biti na mirnom mjestu, bez gužve i buke, u prirodnom okruženju. Imamo pravo mjesto za vas - Etno kuća Gorski raj.

 

 

 

Kućica iz bajke 

Ova bajkovita kuća nalazi se na proplanku sela Velika Lešnica, pored Broda na Kupi. Slovenska granica udaljena je samo dva, a Delnice 9 kilometara. Nedaleko kuće je Dolina leptira u kojoj možete uživati u ljepoti i bogatstvu boja ovih letećih ljepotana, a osim toga, za vrućih ljetnih dana osvježenje možete potražiti na obližnjoj rijeci Kupi.
 
Uživajte u boravku
 
Područje Kupske doline u kojem se Gorski raj nalazi idealan je za ljubitelje šetnji, kupanja, razgledavanja špilja, ali i vožnji kajakom, kanuom ili raftinga. Bez obzira na godišnje doba, neće vam biti dosadno. U vašem susjedstvu nalaze se autohtone drvene kuće, smještene u zelenim oazama i voćnjacima. A Etno kuća Gorski raj pružit će vam užitak o kojem ćete još dugo pričati; prostrani dnevni boravak kojeg krase kamen i drvo sa zanimljivim etno detaljima, kuhinju u kojoj će biti užitak pripremati jela iz domaćih namirnica nastalih iz eko proizvodnje. Domaćini će vam nabaviti sve što vam je potrebno: med iz košnice udaljene samo 100 m od kuće, pastrve iz obližnjeg uzgajališta, domaću rakiju...
 
Povedite i prijatelje
 
U kući se nalazi 6 kreveta. Ljeti ćete uživati u svježim noćima, a zimi kroz prozor gledati snježne pahulje. Idealno, zar ne? Ukoliko želite povesti na izlet i kućnog ljubimca, nema problema, mjesta ima i za živahne četveronošce. Gorski raj ima sve preduvjete da postane mjesto na koje ćete se rado vraćati. 

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Etno kuća Gorski raj

Velika Lešnica 11, 51301 Brod na Kupi

Mob: +385 (0)91 4301 033