Naslovna / Lika i Gorski kotar / Kuća za odmor Kozji Vrh
Kuća za odmor Kozji Vrh

Poželite li se dobrog i kvalitetnog odmora u prirodi tada vam preporučamo odlazak u Gorski kotar. Točnije, na Kozji Vrh, nedaleko Čabra. Tamo vas čeka planinska kuća, smještena na 920 metara nadmorske visine, na osami u gotovo nedirnutoj prirodi.

 

 

Priroda nadohvat ruke

I ljeti i zimi možete uživati u gustim šumama, rijekama, prekrasnim vidicima... Možda u blizini ugledate i vukove, divlje svinje, jelene, medvjede, divokoze pa čak i risove. 
 
Ugodan ambijent
 
I dok vam sa terase kuće vidik luta po Kupskoj dolini a za vedrih dana po cijelom Gorskom kotaru pa i sve do Skrada vrhunski odmor očekuje vas u predivnoj komforno opremljenoj planinskoj kući. U njoj se bez problema može smjestiti 8 ljudi tako da je pogodna za obiteljske odmore ili uživanje sa dobrim društvom. Muški dio zasigurno će uživati u sobi sa bilijarom i mini barom.
 
Domaća gastro-ponuda
 
Ne želite li sami kuhati u blizini se nalazi restoran sa domaćim jelima ovog kraja. Probajte gulaš od divljači s palentom, bajtarske štrukle, goranske krvavice, čabranske pastrve, vrganje s jajima, pečenog puha ili gulaš od puha, štrudle i kolače od šumskog voća. Na obližnjem OPG-u možete kupiti domaće mlijeko, sireve, voće, voćne sokove i alkoholna pića spravljena po tradicionalnoj recepturi iz ekološki uzgojenih plodova. Uživajte u okusu kravljeg sira škripavca, likerima i vinima od šumskih plodova, medu i medici. 
 
Aktivan odmor i rekreacija
 
No nije to jedina zabava koja vas očekuje. Ljubazni domaćini imaju još kojeg asa u rukavu, tako da vam mogu organizirati i aktivan odmor u prirodi. Ljubitelji aktivnosti i sporta mogu uživati u airsoftu, biciklizmu, fotosafariju, jahanju, krplanju, lovu i ribolovu, raftingu ili skijaškom trčanju. Ukoliko vam ni to nije dosta preporučamo izlete na izvor Čabranke i Kupe, Lokvarskog jezera u kojem su uhvaćene neke od najvećih pastrva na svijetu ili Križne jame koja se nalazi u Sloveniji. Posjetite i Milanov vrh ili NP Risnjak, dok će planinari uživati u penjanju slovenskim Snežnikom.
 

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Holiday House "Kozji Vrh"

Šumarska 5, Kozji Vrh

51 307 Prezid

Mob: +385 (92) 149 1120

Mob: +386 (51) 326632

e-mail:  info@gorskikotar.eu

Web: www.gorskikotar.eu