Naslovna / Lika i Gorski kotar / Kuća za odmor Sobol
Kuća za odmor Sobol

Kuća Sobol obnovljena je 2003.g. Od Rijeke je udaljena svega 1 sat vožnje, od Zagreba oko sat i pol dok je Split udaljen oko 3 sata vožnje. Površine je 120 m2 i u njoj se bez problema može smjestiti 6 osoba koje će uživati u pravom goranskom interijeru, vatri iz kamina ali i odličnoj vinoteci. 

Ugodan boravak

 
U suterenu još su se, osim vinoteke, smjestili kuhinja, blagavaonica i prostran dnevni boravak, te wc. Na katu su dvije sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Vašoj komociji sigurno će doprinijeti i televizor sa satelitskim programom, kućno kino i CD  a na raspolaganju vam je i centralno grijanje i grijalice u kupaonicama. Tu su i perilica suđa, hladnjak, pegla, aparat za kavu, klima uređaj, sef... Dođete li od proljeća do jeseni, tu je i vrtna garnitura s ležaljkama, suncobranom i roštiljem na terasi.  Ako zatreba, tu je i dječji krevetić. Ukoliko sa sobom vodite i kućnog ljubimca za njega ćete morati dodatno nadoplatiti 75 kuna. Imat ćete na raspolaganju i parking, ali i svu literaturu koja će vam pomoći da upoznate ljepote goranskog kraja. 
 
Prirodne ljepote
 
Ljubiteljima prirodnih ljepota treba napomenuti da je Kuća Sobol smještena u čudesnoj Kupskoj dolini leptira u kojoj ćete uživati u pogledu na više od 500 vrsta leptira. Vaš odmor bit će savršen jer na samo 200 metara od kuće Sabol nalazi se i predivna Kupa na kojoj možete uživati i u mnoštvu sportskih sadržaja, a ako nije prehladno  i u kupanju!
 
Domaće i ekološko
 
Vaš odmor provest ćete u lijepom i mirnom kraju u predivnoj prirodi Gorskog kotara. Ljubazni domaćini rado će vam nabaviti i proizvode iz ekološke proizvodnje s okolnih domaćinstava: domaći čaj (kad ste ga zadnji put pili?), mlijeko, sir škripavac,džem,goranski likeri, vrhunski med, gljive... I najvećim gurmanima više nego dovoljno. 
 
Aktivan odmor
 
No ni sportašima neće biti dosadno. U dogovoru sa domaćinima možete se okušati u paintballu, sanjkanju, vožnji motornih sanjki, ribolovu, raftingu ili u veslanju kanuima ili kajacima. Sportskih sadržaja i mjesta za avanturu ili uživanje u kultirnim ili prirodnim ljepotama ima toliko da će vam dobro doći noć i spavanje u miru i tišini goranske prirode.I napomena za one koji ne mogu bez mobitela – signala ima, ako vi to želite (u protivnom ugasite mobitel). I zato za svoj vikend ili višednevni odmor dođite i uživajte u ljepoti i miru uz svu komociju koju vam Kuća Sobol pruža.

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Domaćinstvo Sobol, Silvija & Alen Sobol
Vučnik 27, 51 300 Delnice

Mob 1: +385 (0)91 538 85 52 (Silvija)
Mob 2: +385 (0)91 508 11 52 (Alen)
Tel: +385 (0)51/812-371
E-mail: alen.sobol@ri.t-com.hr
Web: www.sobol.hr