Naslovna / Lika i Gorski kotar / Seljačko domaćinstvo Sablić
Seljačko domaćinstvo Sablić

Ljubiteljima lijepe prirode, domaće kuhinje i opuštanja preporučamo odmor u Seljačkom domaćinstvu Sablić. Smješteni su u selu Reštovo, nedaleko od općine Kamanje, okruženi pašnjacima, šumom i pogledom na Žumberačko gorje.  

 

 

Odmor u drvenoj kući

Uživajte u hrastovoj kući tradicionalne gradnje Pokuplja kraj koje se nalazi i sjenik kao i stara gospodarska zgrada koji potječu iz vremena nakon 1. svjetskog rata. U obnovljenoj kući sa 7 + 3  ležaja, kategorije 2 sunca, na raspolaganju su vam 3 komforne sobe u koje se može smjestiti 10 do 12 osoba sa dvije kompletno uređene kupaonice. U velikoj blagavaonici tijekom hladnih zimskih dana, uživat ćete uz pucketanje drva iz peći, ali i uz ponudu dobre domaće hrane koju će obitelj Sablić pripremiti za vas. Okruženi zelenilom za vrijeme toplih, sunčanih dana ugodno popodne možete provesti uz pripremu i uživanje u specijalitetima s roštilja. U ovoj autohtonoj kući koja će vas poput vremenoplova vratiti u neka starija vremena smjestiti se može cijela ekipa. Zato pozovite veselo društvo i krenite na odmor koji ste zaslužili okruženi prijateljima, obitelji i ugodnom atmosferom Seljačkog domaćinstva Sablić.
 
Sve je domaće
 
Gastronomska ponuda sastoji se od namirnica iz vlastite proizvodnje, ali i od okolnih poljoprivrednih gospodarstava, a sve prema recepturama koje su naslijeđene od obitelji, ali i iz kraja u kojem se nalazite. Uživajte u domaćem kruhu, kiflicama i gibanici, češnjovkama, dimljenoj šunki, špeku i čvarcima. Uz to očekuju vas i pokupska kotlovina, jela od divljači ili s ražnja, a po vašoj želji pripremit će i razne vegetarijanske specijalitete. Naravno, za kraj tu su i domaće štrudle, pite i makovnjače.

Uživajte u vinskoj kapljici

Ljubazni domaćini rado će vam organizirati sve vrste poslovnih sastanaka, seminara, radionica, treninga, promocija i proslava. Osim toga obitelj Sablić za vas organizira i posjete vinskim podrumima u okolici gdje možete degustirati i uživati u odličnoj vinskoj kapljici. 

Bez obzira dolazite li sa svojom obitelji, društvom ili kolegama s posla, neće vam biti dosadno i što je najvažnije, odmorit ćete se od gradske gužve i buke u predivnom ambijentu.

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Seljačko domaćinstvo Sablić

Reštovo 56, 47282 Kamanje

Tel/fax: +385 (0)47 758 637
 
Mob: +385 (0)95 6327 107