Naslovna / Slavonija i Baranja / Stupnički Dvori - hotel, vinarija i restoran
Stupnički Dvori - hotel, vinarija i restoran

U Slavoniji, jednoj od najznačajnijih vinogradarskih vinarskih regija kontinentalne Hrvatske nalaze se Stupnički Dvori.

 

 
 
 
Čineći zaokruženu cjelinu vinarija, hotel i restoran mjesto su vrhunske ponude za vrhunski užitak.
 
Vinarija Stupnički Dvori
 
Podržavajući simbiozu biljke, tla i klime, u Vinariji Stupnički Dvori trude se proizvesti grožđe s neznatnim utjecajem na njegov prirodni ciklus. A za dobro vino, osim ljubavi, potrebna je kvalitetna sorta i vrhunska stručnost čijim spojem nastaje rezultat koji ne može biti ništa manji od vrhunskog. Ručno branje, pomni odabir grozdova, kratki put do podruma te predani rad tijekom prerade osiguravaju najvišu kvalitetu i punu prirodnost soka, a upravo izdvajanje prirodnosti iz grozda njihovo je glavno nastojanje. Strogo praćeni temperaturni i mikrobiološki tijek fermentacije, kao i daljnji proces dozrijevanja, garancija su kontinuiteta kakvoće vina Zdjelarević. Njega i dozrijevanje nekih od vina u malim hrastovim bačvicama proizvedenih od autohtonog slavonskog hrasta, dio su njihove težnje za postizanjem visoke kakvoće vina namijenjene sve zahtjevnijem ukusu potrošača. Svi navedeni faktori tvore savršenu kompoziciju vinske slike Vinarije Stupnički Dvori gdje možete pronaći Graševinu, Rajnski rizling, Chardonnay, Sauvignon i Pinot crni.
 
Hotel Stupnički Dvori
 
Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora odmor i utočište od užurbane svakodnevnice možete pronaći u ugodnom ambijentu Hotela Stupnički Dvori. Provedite odmor u duhu Slavonije uz nezaboravni à la carte ili pak bogatu slavonsku gozbu u više slijedova. Poklonite svoje povjerenje stručnom osoblju koje će se pobrinuti da sve vaše želje budu ispunjene te će za vas pripremiti odličan nedjeljni ručak, otmjenu svadbenu svečanost, obiteljsku obljetnicu, rođendan ili pak opušteni poslovni susret.
 
Prespavajte u suvremenim sobama koje zrače smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjice. Za ugodnu noć tu su francuski ležajevi ručno izrađeni od slavonske hrastovine, a ručno je izrađen i svaki detalj u sobi koji je jedinstvenog dizajna. Neodoljivi pogled kroz prozor jednostavno vas izaziva svojom ljepotom; jedan pogled na vinograd, prirodu i sve to zelenilo probudit će u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju. Klimatizirane sobe, telefon, satelitska televizija, kupaonica s tuš kabinom i sušilom za kosu, antialergijska posteljina i radni stol učinit će vaš boravak ovdje ugodnim i praktičnim.

Aktivnosti

Izaberite svoju najdražu aktivnost; za vaš aktivni odmor u Hotelu Stupnički Dvori na raspolaganju su vam pješačke ture, sportski tereni za nogomet, odbojka na pijesku, badminton, boćalište, viseća kuglana, biciklizam, ribolov, paintball, lov, jahanje, vožnja seoskim kolima...
 
Kvaliteta međuljudskih odnosa unutar radne okoline sve je važniji segment s kojim je upoznat svaki uspješan poslovni čovjek. Team building vikendi savršeni su za upoznavanje i uspostavljanje kvalitetnih odnosa unutar tvrtke. Uz dobru kapljicu i bogat animacijski program neće vam biti dosadno. Uživajte u prekrasno čistoj prirodi, svježem zraku i slavonskoj idili… A kada dođe jesen i grožđe bude zrelo, pridružite se berbi tih ukusnih plodova i osjetite čaroliju te postanite i vi dio procesa stvaranja jednih od najkvalitetnijih vina naše domovine.
 
Za održavanje seminara, kongresa, sastanaka, te raznih tematskih skupova, na raspolaganju vam stoje elegantno uređene prostorije, opremljene suvremenom tehničkom opremom; LCD projektor, platno, tv- monitor, dvd, flipchart set. Sve prostorije su klimatizirane i imaju mogućnost stupnjevitog zamračenja.
 
Restoran Stupnički Dvori
 
Slavonski čobanac, dimljeni medaljoni svinjske pisanice u vinskom umaku, teleći odrezak u umaku sa šumskim gljivama, goveđa pisanica u umaku od zelenog papra, ždrebeći medaljoni u umaku od borovnice, pastrva u bademima, pačja prsa na posteljici od celera, domaći široki rezanci, domaći stupnički mlinci, krumpir u kukuruznom brašnu, vegetarijanska jela, pečena jabuka sa sladoledom od vanilije ili pak kruška u vinu sa sladoledom samo je dio bogate gastronomske ponude restorana koji se nalazi u sklopu Hotela i vinarije Stupnički Dvori. U vrhunskim obrocima uživajte uz pogled na prekrasne vinograde, a da bi doživljaj bio potpun pobrinut će se čaša odličnih vina.
 
Vjenčanja
 
Dan kada izgovarate svoje sudbonosno DA i obećajete vjernost i ljubav svojoj srodnoj duši pamtit ćete do kraja života i zato je apsolutno opravdano da taj dan bude naprosto – savršen! Spoj tradicionalnog štiha sa najmodernijim detaljima zasigurno je dobitna kombinacija koja će zadovoljiti svaku vašu potrebu - upravo to nudi prekrasan ambijent i visoko stručno osoblje koje će se pobrinuti da od bogatih slavonskih menija i izvrsne kapljice nijedan svat ne ostane gladan ni žedan! Stupnički Dvori pobrinut će se za poseban, nezaboravan obred vjenčanja o kojem će uzvanici još mjesecima pričati - izrecite svoje DA na proplanku vinograda, ispod plavog neba okruženi ljudima koje volite.
 
U jednoj od najkvalitetnijih vinogradarskih regija kontinentalne Hrvatske, Stupnički Dvori su svakako glavni nositelj razvoja slavonsko - brodskog vinogorja i zato posjetite i vi već slijedećeg vikenda ovo prekrasno imanje i uživajte u vrhunskoj ponudi.


Hotel, restaurant i vinarija Stupnički Dvori
 
Vinogradska 65, Brodski Stupnik
 
Tel: +385 (0)35 427 775
 
Fax: +385 (0)35 427 040
 
 
 
Radno vrijeme:
 
Ured: 7.00-15.00 (pon-pet)
 
Restoran: 15.00 – 22.00h pon-pet
 
12.00 – 22.00h sub-ned
 
Hotel: 0-24