Naslovna / Zagreb i središnja Hrvatska / Izletište Konaci i OPG Jankov
Izletište Konaci i OPG Jankov

Ukoliko ste zasićeni gradskim životom, dođite u planine i opustite se na Izletištu Konaci gdje će vas dočekati ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda.

 

 

 

Obitelj Jankov odlučila je dugogodišnji život u Zagrebu zamijeniti životom na Bjelolasici. Očarani gotovo bajkovitom prirodom Bjelolasice ostavili su užurbani ritam i zvukove gradskog života iza sebe te sada uživaju u miru i skladnom suživotu čovjeka i prirode na svom Izletištu Konaci.

Eko uzgoj malina

U sklopu Izletišta Konaci nalazi se i plantaža malina pa ukoliko posjećujete ovo izletište u ljetnim mjesecima moći ćete sami ubrati i kušati ove ukusne i zdrave plodove. Naravno, u restoranu Izletišta Konaci kušat ćete malinovac obitelji Jankov te razne slastice od malina kao što su domaće štrudle s malinama ili pak odlične palačinke s malinama. Riječ je o ekološki uzgojenim malinama, a domaći malinovac možete naručiti i poštom.

Gastro ponuda

U restoranu koji se nalazi u sklopu Izletišta Konaci uživat ćete u odličnoj gastronomskoj ponudi. Bilo da je riječ o klasičnim jelima kontinentalne kuhinje ili pak o tradicionalnim jelima Bjelolasice i toga kraja kao što su na primjer sezonska jela od divljači, vrganja itd. Jela su pripravljena s mnogo pažnje i u njihovoj pripremi koriste se domaće namirnice (domaći krumpir, kupus, meso divljači...) koje se nabavljaju s područja Bjelolasice i grada Ogulina. Naravno, ne zaboravite da se zasladiti možete ukusnom, domaćom štrudlom od ekološki uzgojenih malina obitelji Jankov.

Smještaj

Iznad restorana nalaze se dvije trokrevetne sobe od 30 m² koje su u potpunosti opremljene te imaju TV uređaj i vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom. Vjerujte obitelji Jankov koja je zamijenila svoj gradski život mirnim životom u prirodi kada vam kažu kako spavanje na Bjelolasici ima svoju posebnu draž. Zamislite ovo: mir, tišina, prekrasna priroda i uvijek svježi i kisikom bogati planinski zrak - nema ugodnijeg odmora, i zato se još danas javite obitelji Jankov i rezervirajte svoj mali vikend mira i uživanja u prirodnim ljepotama Bjelolasice.

Cjenik

Noćenje po osobi/danu - 120,00 kn
Djeca do 3 god. - gratis
Djeca od 3- 8 god. 50 % popusta na navedenu uslugu - 60,00kn


Izletište Konaci
OPG Goran Jankov

Krakar 67, Drežnica,
47300 Ogulin

Goran Jankov
Mob: +385 (0)98 349 455
e-mail: info@izletiste-konaci.com
e-mail 2: gjankov01@gmail.com

Anđelka Mamula
Mob: +385 (0)98 175 6547
e-mail: andjelka.mamula@gmail.com
Web: http://www.izletiste-konaci.com/

GPS koordinate: 45º 10' 44.31'' N
                               15º 02' 04.22'' E