Naslovna / Zagreb i središnja Hrvatska / Seoski turizam Kezele
Seoski turizam Kezele

Seoski turizam Kezele jedan je od najstarijih objekata te vrste u Hrvatskoj. Godine su učinile svoje, iskustvo isto tako pa danas na imanju ove obitelji možete uživati u vrhunskoj usluzi, uređenju, predivnoj prirodi i svemu onome što i očekujete od ovakvog mjesta. 

 

 

Ljubitelji domaće kuhinje uživat će u ponudi  jela iz vlastite proizvodnje i okolnih seoskih gospodarstava a recepti su tradicionalni obiteljski, kao i autohtoni za to područje. Domaći kruh, gibanice, zeljanice, krepke juhe, divljač, kotlovina, marčanski roštilj, peka, pite, orehnjače...  Za svakoga ponešto, i za ljubitelje mesa ali i vegetarijance i vegane. Subotom i nedjeljom možete jesti do mile volje s 'moslavačkog stola' – inačice švedskog stola na način obitelji Kezele. No ne zaboravite najaviti svoj dolazak – zbog gužve biste mogli ostati i bez jela i bez stolca.

Vjenčanje kod obitelji Kezele velik je događaj koji će mladencima i gostima dugo ostati u sjećanju. Vožnja fijakerom, let balonom, cvijećem okićeno dvorište, festival vina, rakije i dobre domaće hrane i na kraju poklon kuće – besplatno noćenje za mladence u miru i idili seoskog imanja u prekrasno uređenim etno sobama s tri zvijezdice.

No sobe će vam dobro doći i ako organizirate team building, poslovni seminar ili sastanak. Na raspolaganju su vam i tri poslovne dvorane sa svom pratećom tehničkom opremom.

Bez obzira dolazite li iz poslovnih ili emocionalnih razloga, jeste li samo zaljubljenik u prirodu i životinje, ljubitelj hrane ili jednostavno putnik koji treba malo odmora – seosko imanje Kezele zadovoljit će sve vaše potrebe.

Ljubitelji životinja uživati će u društvu domaćih životinja: imanjem se bezbrižno kreću guske, patke, ovce pa i konji i to oni autohtoni hrvatski - pasmine posavac.

Volite li starine, uživat ćete u etno zbirci koja je prikupljana stotinu godina, a sadrži oko 4000 predmeta kojima su se još u 19. stoljeću služili ljudi na selu pri obradi zemlje i u svakodnevici. I zato, iskoristite priliku i posjetite jednu od posljednjih oaza koja čuva običaje, recepte, alate i dah prošlosti koji zauvijek nestaje.

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Seoski turizam Kezele

Vinogradska 6, Šumečani, 10313 Ivaničko Graberje (kod Ivanić Grada)

Tel/fax: +385 (0)1 282 04 96, +385 (0)1 288 99 00

Mob: +385 (0)91 28 20 496, +385 (0)91 521 38 57

e-mail: kezele-vino@zg.t-com.hr 

Web: www.kezele-vino.hr